Українська співачка Злата Огнєвіч залюбки ділиться рецептами смачних страв, які готує сама та радить іншим. Цього разу вона приготувала капустяні стейки з пармезаном.
Основні інгредієнти : білокачанна капуста, оливкова олія; улюблені спеції та трави; сіль, перець за смаком та тертий пармезан.
Спосіб приготування дуже простий. Нарізаємо капусту на стейки, поливаємо їх оливковою олією, приправляємо спеціями та травами. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди капусту на 20 хвилин.
Потім витягаємо стейки, посипаємо їх пармезаном і відправляємо в духовку ще на кілька хвилин.
Треба сказати, що Огнєвіч залюбки веде кулінарну рубрику на власній сторінці в Instagram та ділиться простими та смачними рецептами, які спробувала на собі. Так, вона вже навчила прихильників готувати кабачкову пасту з креветками, хачапурі, корисну випічку та ситний сніданок.