Смачно та дієтично: рецепт шоколадно-бананового пудингу від Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч залюбки веде кулінарний блог і ділиться рецептами смачних та дієтичних страв. Вона на камеру готує за власними рецептами.

Цього разу вона вирішила приготувати смачний низькокалорійний десерт – шоколадно-банановий пудинг. В смаколику всього 100 калорій на 100 грамів.

Потрібно:

  • 300 мл молока
  • 2 ст. л. крохмалю
  • 2 ст. л. какао
  • 1 яйце;
  • банан;
  • підсолоджувач
  • сушена полуниця та чіа для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Розім’яти виделкою банан у глибокій мисці.
  2. На плиту поставити молоко та додати какао, крохмаль та пюре банана.
  3. Все ретельно перебити вінчиком.
  4. Зняти масу з плити та додати яйце. Поставити суміш знов на вогонь та повільно збивати вінчиком.
  5. Перелити суміш у креманки та відправити у холодильник до застигання.
  6. Перед подачею посипати десерт сушеною полуницею та чіа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *